RUPE-ȚI PERMISUL: Oprirea interzisă? Pistă de bicicletă? Povești

RUPE-ȚI PERMISUL: Oprirea interzisă? Pistă de bicicletă? Povești
Șoferii aflați în căutarea unui loc de parcare în centru nu sunt intimidați nici de semnele care indică cât se poate de clar "oprirea interzisă", nici de pistele de biciclete.

Deși mulți conducători auto se enervează când alți participanți la trafic le blochează benzile de circulație, făcându-i să piardă minute în șir la volan, nu au nici cea mai mică problemă când e vorba să încurce bicicliștii, lăsându-și mașinile pe spațiile special amenajate pentru aceștia.

La fel se întâmplă și când vine vorba de îngustarea unor străzi deja destul de strâmte, prin parcarea autoturismelor în locuri unde acest lucru este interzis. 

Un cititor al publicației a semnalat două astfel de cazuri, unul petrecut pe strada Fortăreței, unde se poate observa clar un semn care indică oprirea interzisă, iar altul pe recent reabilitata Avram Iancu, unde un șofer și-a lăsat cu nesimțire autoturismul pe toată lățimea pistei de biciclete

.În cazul în care aţi surprins şi dvs. şoferi cu tupeu, puteţi să ne trimiteţi imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau să le postaţi pe pagina noastră de Facebook.

 

Comenteaza