Rupe-ţi permisul, tanti! Cum parchează o femeie fără bun simţ

Rupe-ţi permisul, tanti! Cum parchează o femeie fără bun simţ
În România se poate şi aşa? Chiar şi la Cluj?

Un cititor ne-a trimis o fotografie cu parcarea nesimţită "reuşită" de o doamnă. Şi noi, care credeam că femeile nu sunt "bizoni" în trafic.

Imaginea a fost surprinsă pe strada Mălinului, din cartierul Gheorgheni. Doamna în cauză şi-a aşezat Mercedesul ML pe întregul trotuar, aşa încât să nu mai poate trece niciun pieton. Nici măcar mamele cu cărucior. Interesantă opţiune, mai ales că numărul de înmatriculare al maşinii, CJ-40-MED, ne trimite cu gândul la faptul că doamna şofer ar putea fi medic, adică o persoană căreia îi pasă de semenii săi.

Credeţi că doamna este la prima ispravă? Ei bine, vă înşelaţi! Iată ce plângere am găsit pe un website care facilitează comunicarea cetăţenilor cu primarii. "La Liceul de Informatica, intrarea din strada Jupiter este adesea blocata, in jurul orei 12, de catre unii parinti care-si parcheaza masinile exact lipite de poarta institutiei (in special CJ-40- MED, Mercedes ML deh ...) obligand copiii sa iasa din curtea scolii drept in strada printre masini. Un accident acolo zic eu ca este iminent, daca nu cumva ne apara Cel de sus", scria în 31 octombrie 2012 un cetăţean care se semna Mitică.

 

Comenteaza