Ruxandra Cesereanu şi Marius Conkan îşi lansează mâine la Cluj un volum de poezie

Ruxandra Cesereanu şi Marius Conkan îşi lansează mâine la Cluj un volum de poezie
Ruxandra Cesereanu şi Marius Conkan îşi lansează mâine la Cluj cartea "Ţinutul Celălalt". îşi lansează mâine la Cluj cartea "Ţinutul Celălalt".

Ruxandra Cesereanu şi Marius Conkan îşi vor lansa mâine la Cluj un volum de poezie intitulat "Ţinutul Celălalt" (The Otherland).

Lansarea va avea loc la Librăria Book Corner (Str. Eroilor, nr. 15), începând cu ora 19. Alături de autori, despre carte vor mai vorbi Sanda Cordoş, Ion Mureşan şi Alex Goldiş.

Ţinutul Celălalt e o poveste despre un băieţel şi o fetiţă bolnavi de sindromul Down, care trăiesc într-un orfelinat şi construiesc la nesfîrşit lumi compensatorii, din care nu se mai poate ieşi decît într-un alt ţinut. Nu este vorba, însă, despre un ţinut mental, ci despre unul al inimii în inflaţie, în care inclusiv creierul devine inimă.

„I-am cunoscut pe Spuki şi Lolo în după-amiaza de 11 mai 2008, la sfîrşitul unui atelier de scriere creatoare, cînd s-a ivit, pe nepusă masă, ideea împărtăşită a celor doi copilaşi şi a felului în care încearcă ei să străbată lumea din lăuntrul lor, dar şi pe cea exterioară, dincolo de nelinişti şi oprelişti, cu jucăuşenie, umor, ironie şi chiar cu bucluc", au declarat autorii.

 

Etichete
Comenteaza