S-a îngrozit de ce a văzut în curtea casei: un bărbat necunoscut a fost bătut cu bâte de lemn

S-a îngrozit de ce a văzut în curtea casei: un bărbat necunoscut a fost bătut cu bâte de lemn
Un clujean, care locuieşte pe strada Victor Papilian din cartierul Europa, s-a trezit cu o scenă parcă desprinsă din filme chiar în curtea casei: un bărbat a fost bătut măr cu bâte de lemn de trei persoane. Proprietarul locuinţei nu îi cunoaşte nici pe agresori, nici pe bărbatul bătut. Acesta din urmă a fost transportat de urgenţă la spital, întrucât aceasta prezenta leziuni la nivelul capului.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 20. Cel care a alertat poliţia este proprietarul

"În 14.12.2013, ora 20:00, un bărbat de 30 ani, din Cluj-Napoca, a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca despre faptul că, în 14.12.2013, ora 19:50, trei tineri agresau o persoană în curtea locuinţei sale de pe strada Victor Papilian din Cluj-Napoca. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, precum şi un echipaj medical care a transportat victima la U.P.U. 1 Cluj-Napoca, în vederea acordării de îngrijiri medicale, întrucât aceasta prezenta leziuni la nivelul capului. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că victima a fost agresată de trei persoane necunoscute, acestea lovind-o în repetate rânduri în zona capului cu obiecte contondente, respectiv bâte din lemn", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Cei trei bărbaţi au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru audieri, iar în cazul în care partea vătămată va depune plângere prealabilă, aceştia urmează să fie cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de ,,vătămare corporală".

Comenteaza