S-a întors iarna la Cluj. Autoritățile au intervenit cu utilaje și tone de material antiderapant pe drumurile județene

S-a întors iarna la Cluj. Autoritățile au intervenit cu utilaje și tone de material antiderapant pe drumurile județene
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Chiar dacă calendaristic suntem în luna martie, iarna nu cedează și își mai arată colții. A nins în ultimele ore în mai multe zone din județul Cluj, iar autoritățile au intervenit.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 17 martie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier.

De asemenea, în urma precipitațiilor sub formă de lapoviță și a căderilor de zăpadă în cantități relativ reduse, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, o serie de drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 16 martie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 49 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 27 de utilaje.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 38 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 16 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 92 de tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de marți, 16 martie a.c., s-a intervenit pe 5 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 13 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 300 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, atât în cursul zilei de ieri, cât și în cursul nopții și al acestei dimineți, starea drumurilor nu a impus nicio intervenție. În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza