S-a lansat platforma Florești Digital. Pivariu: „Reducem semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria”

S-a lansat platforma Florești Digital. Pivariu: „Reducem semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria”
| Foto: captură video

Prin înrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, cetățenii au acces la servicii publice în mod facil și automatizat, toate fiind realizate în condiții de securitate maxime.

Potrivit primarului celei mai mari comune din țară, Bogdan Pivariu, pe platforma digitală, cetățenii vor putea plăti taxe și impozite online, precum și depune sau primi documente pentru diverse activități.

Am lansat platfroma Florești Digital! Astăzi (miercuri - n.red.) marcăm un pas important în proiectul nostru de modernizare a Floreștiului! Începând cu acest an, cetățenii din Florești au acces la platforma cetățeanului digital! Prin această nouă platformă lansată astăzi, reducem semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria Florești.

Pe platforma digitală, cetățenii vor putea plăti taxe și impozite online, precum și depune și primi documente pentru diverse activități. Prin înrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, aveți acces la servicii publice în mod facil și automatizat, toate fiind realizate în condiții de securitate maxime.

Această optimizare a proceselor este crucială pentru eficientizarea procedurilor și creșterea productivității în administrație, facilitând totodată viața de zi cu zi atât a cetățenilor, cât și a funcționarilor publici.

Accesul la platformă este intuitiv și integrează platforma pentru identitate digitală ROeID. Digitalizarea ne oferă o dezvoltare rapidă și agilă, iar gama de servicii digitale va continua să crească în timp. Digitalizarea reprezintă un proiect crucial și un pas necesar pentru comunitatea din Florești!”, a transmis Pivariu.

Comenteaza