S-a rostogolit cu tractorul în vale FOTO/VIDEO

S-a rostogolit cu tractorul în vale  FOTO/VIDEO
Un bărbat de 62 de ani din localitatea clujeană Jichişu de Sus a scăpat cu viaţă după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat de mai multe ori şi a ajuns într-o vale.

Bărbatul se afla singur în tractor şi ara terenul din apropierea casei sale. O manevră greşită a făcut ca vehiculul să se rostogolească de mai multe ori pe un deal de câteva zeci de metri înălţime, din apropiere. Bărbatul a avut mare noroc pentru că tractorul a aterizat cu roţile în vale.

"Socrul meu a văzut cum se răstoarnă peste cap şi a fugit cu soţul meu să oprească motorul. A avut mare noroc, a avut zile", a povestit o femeie.

Până la sosirea echipajelor medicale, acesta a fost scos din vehicul de câţiva săteni, care locuiesc în apropiere şi au văzut întreaga întâmplare. O ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul Municipal din Dej.

Conform medicului Mariana Baciu din cadrul Ambulanţei Dej, victima, care a suferit un şoc traumatic a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. Bărbatul va rămâne internat la spitalul din Dej.

Comenteaza