S-a tăiat panglica la noul sediu al poliţiei din Floreşti FOTO

S-a tăiat panglica la noul sediu al poliţiei din Floreşti FOTO
Noul sediu al Secţiei 6 Poliţie Rurală din comuna Floreşti a fost inaugurat astăzi. La eveniment au fost prezenţi prefectul Clujului, inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj şi primarul comunei.

Noul sediu al Poliţiei Rurale din Floreşti a fost sfinţit astăzi de un sobor de trei preoţi. Aceştia le-au făcut cadou celor 22 de poliţişti, care vor lucra aici, două icoane cu chipul Mântuitorului şi cu Sfântul Nicolae.

Florin Stamatian - prefectul Clujului, Ioan Păcurar - inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj şi Ioachim Vancea - primarul comunei Floreşti au fost cei care au tăiat panglica. De la eveniment, însă, a lipsit preşedintele Consiliului Judeţean Alin Tişe.

"Este foarte important că am reuşit astăzi să inaugurăm această secţie de poliţie pentru a fi mai aproape de cetăţean, a fi alături 24 din 24", a declarat Ioan Păcurar.

Prefectul Clujului a menţionat faptul că  reforma la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a pornit mai greu, însă cu toate acestea restructurarea are o finalitate mai rapidă. "Astăzi am inugurat o secţie care va trebui să fie foarte mobilă, care să fie în permanenţă între cetăţeni. În acest context cred că pot să urez un singur lucru, ca cei care lucrează aici să îşi desfăşoare activitatea cu frică de Dumnezeu şi cu dragoste de oameni", a adăugat Florin Stamatian.

"Prin bunăvoinţa şi bugetul pe care am putut să îl punem la dispoziţie s-a reamenajat această clădire şi astfel avem o secţie nouă de poliţie care va deservi comuna Floreşti. Acest lucru înseamnă foarte multe responsabilităţi, iar asta presupune şi o colaborare strânsă între poliţia naţională şi poliţia locală", a mai adăugat Ioachim Vancea, primarul comunei.

De secţia 6 Poliţie Rurală aparţin, momentan, comunele Floreşti, Gilău şi Măguri-Răcătău.

 

Comenteaza