S-a urcat beat la volan, a făcut accident şi fiica sa a murit. Acum este în arest

S-a urcat beat la volan, a făcut accident şi fiica sa a murit. Acum este în arest
Bărbatul care s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident în Luna, în urma căruia fiica sa de 13 ani a decedat, a fost reţinut pentru 24 de.

"La data de 20 martie, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 44 de ani din comuna Luna pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute de Codul penal. Luarea măsurii a avut la bază probatoriul administrat în urma accidentului rutier produs la data de 15 martie, constând în aceea că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 F, a provocat un accident de circulaţie soldat cu decesul unei minore de 13 ani şi rănirea altor trei persoane", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Acesta a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J Cluj.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub coordonarea unităţii de parchet competente, bărbatul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute de Codul penal.

Comenteaza