Foto S-au deschis Băile Figa, cu nămol şi apă sărată ca la Techirghiol

Stațiunea turistică Băile Figa de lângă Beclean s-a deschis din 15 iunie. Situată la doar 85 de km de Cluj-Napoca, staţiunea este accesibilă clujenilor în aproximativ o oră şi jumătate de mers cu maşina.

Băile Figa numit şi "litoralul bistriţenilor" este cel mai bun proiect turistic ceare a uimit Transilvania. Staţiunea este situată în apropiere de oraşul Beclean. Statiunea se întinde pe 15 hectare şi este aşezată într-o depresiune înconjurată de păduri. 

La Baile Figa putem găsi un loc perfect de relaxare, peisagistică locului find realizat în acest scop. Este locul unde putem găsi şi o oază de sănatate având în vedere că proprietăţile apei sărate şi a nămolului sunt asemănătoare cu cele de la Techirghiol.

Complexul totalizează un număr de 4 bazine: 2 cu apă dulce şi 2 cu apă sărată, precum şi multe alte atracţii: mini-aqualand, râu leneş, plajă, terenuri de fotbal şi de tenis.

Prețul unui bilet de intrare în parcul balnear este de 15 lei în timpul săptămânii și 30 de lei în week-end. Pentru cei care doresc să rămână mai multe zile se găsesc oferte de cazare pe bailefiga.com

De anul acesta, zona de agrement Băile Figa a fost declarată stațiune turistică de interes local, în urma Hotărârii de Guvern din 19 martie.

Comenteaza