Sala de dans şi sport Gimmy, inaugurată şi în Polus Center. GALERIE FOTO

Sala de dans şi sport Gimmy, inaugurată şi în Polus Center. GALERIE FOTO
Complexul de dans şi sport Gimmy a fost inaugurat şi în Polus Center. Acesta va avea o capacitate de trei săli, două de aerobic şi una de fitness.

Complexul de dans şi sport Gimmy este inaugurat şi la Polus Center. Deschiderea oficială va avea loc la 1 august, astăzi având loc prezentarea unui spectacol de zumba master class.

Gimmy Polus are o capacitate de 1.500 de metri, împărţiţi în trei săli - două de aerobic şi una de fitness.  "Vom oferi 25 de tipuri de curs de dans, predate de 20 de instructori cu studii teoretice în domeniul anatomiei şi cu experienţă practică de 12-17 ani.  Noutatea este adusă şi de către predarea boxului tailandez. De asemenea, menţinerea în formă va fi supravegheată şi de către o întreagă echipă de nutriţionişti", a declarat Cristina Alexa, manager Gimmy.

"Costul unui abonamet lunar va fi de 160-180 de lei, bani în care vor fi incluse solarul şi pastilele de detoxifiere", a mai adăugat Alexa.

Demonstarţia de dans zumba de sâmbătă seara este făcută de către echipa de instructori în frunte cu Sezi Yamac, una dinte cele mai apreciate instuctoare de zumba, originară din Turcia.

 

Comenteaza