Salonul auto de la Paris începe mâine. Vezi câteva maşini cu design de senzaţie GALERIE FOTO

Salonul auto de la Paris începe mâine. Vezi câteva maşini cu design de senzaţie GALERIE FOTO
Francezii s-au întrecut pe ei. Renault nu merge la salon cu vreo maşină realizată la Piteşti, dar expune un automobil-minune: De Zir. Şi Peugeot îşi scoate în lume un car concept excepţional. Dacia lipseşte anul acesta.
La salonul de la Paris, cei mai inovativi vor fi francezii, gazdele evenimentului, care au pregătit cateva concepte iesite din comun. Citroen va prezenta conceptul Lacoste, Renault, DeZir, iar Peugeot, unul dintre cele mai revoluţionare prototipuri, EX1.

Citroen Lacoste


Peugeot EX1



Renault De Zir


Germanii se menţin pe pozitii si se prezinta cu ce stiu ei sa faca mai bine pe segmentul premium. Vor fi lansate in cadrul salonului noul Mercedes-Benz CLS, noua seria 6 de la BMW si Audi A7 Sportback.

Mercedes-Benz CLS


Ca la orice salon auto respectabil, nu vor lipsi nici maşinile de lux. Bentley va lansa noul Continental GT, Ferrari prezinta modelul Aptera, iar Lamborghini a anunţat că va surprinde audienţa cu un nou concept. De asemenea, Maserati va veni cu modelul Gran Turismo M Stradale. Porsche lanseaza modelele 911 Carrera GTS şi 911 Speedster, iar Lotus, modelul Elite.

Ferrari Aptera


Maşinile sport sunt în continuare la mare cautare, drept pentru care Opel va lansa noul Astra GTC în versiune supersport, care va avea peste 250 CP, iar Ford va veni cu o noua versiune, Focus ST.

Dacia nu este prezentă la salonul din acest an.

Etichete
Comenteaza