Salvamontiștii clujeni, prezenți la datorie la evenimentele din weekend

Pe parcursul weekend-ului, salvamontiștii clujeni au avut șapte intervenții pentru acordarea primului ajutor, mai multe persoane accidentate fiind predate echipajelor de salvare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Finalul de săptămână a fost plin pentru angajații și voluntarii Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, care, pe lângă serviciile de permanență desfășurate în bazele de salvare din județ, au asigurat încă șase concursuri și evenimente cu afluență mare de participanți și public.

Astfel, la finele săptămânii au avut loc un concurs de mountain bike în Stațiunea Băișoara, un concurs de downhill în Mărișel, un festival al caiacelor pe Lacul Beliș, o instruire în escaladă a studenților de la Facultatea de Educație Fizică și Sport în Cheile Turzii și un eveniment alpin special dedicat elevilor cu deficiențe locomotorii, tot în Cheile Turzii.

De asemenea, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj a fost prezent, prin reprezentanții săi, la Exercițiul Național Salvaspeo de la Peștera Meziad.

Conform reprezentanților forului județean, în total, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, din 1 până în 3 octombrie, 32 de salvatori montani și salvatori speologi clujeni au participat la aceste evenimente.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza