Sâmbătă te poţi da cu caiacul GRATUIT la Someș Delivery

Sâmbătă te poţi da cu caiacul GRATUIT la Someș Delivery
| Foto: https://www.facebook.com/SomesDelivery

Clujenii dornici de o experienţă nouă pot testa caiacul gratuit la Someș Delivery, ediția de la Florești, sâmbătă, 29 iulie. 

În 29 iulie, floreștenii pot veni să exploreze lacul cu caiacul propriu sau cu caiacele pe care organizatorii evenimentului le vor pune la dispoziție începând cu ora 15:00. Clujenii pot veni cu bicicleta la locație printr-un tur velo care va porni la ora 10:00 din zona intrării în Parcul Etnografic "Romulus Vuia" de pe str. Tăietura Turcului.

"Pe lângă nevoia de accesibilitate la apă și pe apă cu caiace, testăm dreptul la îmbăiere și mâncăm împreună din bucatele aduse de fiecare la un picnic comunitar, explorăm împrejurimile lacului într-un tur ghidat de biologi și dezbatem lățimea culoarului verde-albastru cu Consiliul Apei", transmit organizatorii evenimentului găzduit de Someș Delivery, Someșul nostru şi Clubul de Cicloturism "Napoca". 

"Explorează Lacul Florești din caiac și alătură-te Somes Delivery Florești în 29 iulie pentru o după-amiază relaxantă în natură. O ocazie de a descoperi delta lacului, care adăpostește una dintre cele mai bogate biodiversități avifaunistice din zonă. Dacă nu ai caiac, nicio problemă! Punem la dispoziție 15 locuri în caiace prin prietenii de la Transilvania Extreme Adventures pentru a te bucura de frumusețea naturii de aici", transmit cei de la Someș Delivery.

Instructori specializați îi vor asista pe doritorii de o plimbare cu caiacul, iar organizatorii vor vorbi despre despre viziunea lor prin care toate lacurile din amonte de Someșul nostru, de la Florești până la Beliș, via Tarnița, să fie mult mai accesibile cu piste, alei, pontoane și plaje publice pentru iubitorii de natură, mișcare și sporturi nautice nemotorizate. Someș Delivery este un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrare. 

Comenteaza