Foto Șantierele clujene, luate la control. Au fost verificate 122 de persoane

Șantierele de construcţii de pe străzile Frunzişului şi Eugen Ionesco din Cluj – Napoca au fost verificate, marți, de polițiștii clujeni și de specialiști din cadrul altor structuri.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Astfel, marți, 25 februarie, în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj – Napoca, Secţia 6 Poliţie, împreună cu specialiști din cadrul altor structuri, au organizat o acțiune și au efectuat controale pe şantierele de construcţii situate pe străzile Frunzişului şi Eugen Ionesco.

La acţiune au participat și poliţişti din cadrul serviciilor județene de investigații criminale, ordine publică și criminalistică, dar și jandarmi. Alături de aceștia, au fost angrenați reprezentanți din cadrul Poliției Locale, Serviciului pentru Imigrări, Ocolului Silvic Cluj, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului de Stat în Construcţii Cluj.

Acţiunea a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor; menţinerea ordinii şi liniştii publice; prevenirea şi descoperirea persoanelor care comit infracţiuni şi contravenţii; prevenirea şi combaterea muncii la negru şi a migraţiei ilegale, verificarea respectării normelor de securitate în muncă, depistarea şi cercetarea persoanelor urmărite şi  depistarea construcţiilor ilegale.

Potrivit IPJ Cluj, în cadrul acţiunii, au fost legitimate 122 de persoane, au fost verificate 5 utilaje de construcţii şi 6 avize de însoţire a materialului lemnos. Pentru clarificarea anumitor aspecte, 8 societăţi comerciale au fost invitate la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă cu documentația specifică.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza