Sărbători însângerate. Un student la Cluj și-a omorât tatăl, în vacanță

Sărbători însângerate. Un student la Cluj și-a omorât tatăl, în vacanță

Un tânăr de 20 de ani, student la o facultate din Cluj, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava după ce şi-a ucis tatăl. Evenimentul s-a petrecut în locuința familiei, din comuna Dorna Candrenilor.

Nimic nu avea să prevestească nenorocirea care avea să se abată asupra acestei familii. Din primele date ale anchetei, vineri, părinţii tânărului ar fi fost la cumpărături, iar apoi s-au retras acasă. Tatăl şi fiul ar fi băut mai multe pahare de vin, iar la un moment dat între cei ei ar fi izbucnit o ceartă, relatează Monitorul de Suceava

Lucrurile au degenerat, iar în discuţie ar fi intervenit şi mama, fără a putea opri tragedia. În circumstanţe încă în curs de elucidare, studentul a pus mâna pe cuţit şi și-a lovit tatăl gestul fiind unul fatal. Chemată de urgenţă, echipa de la Ambulanţa Vatra Dornei nu a mai putut face nimic şi a declarat decesul bărbatului, de 42 de ani.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Pe numele tânărului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat şi cel mai probabil va fi dus în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi pentru a se lua o măsură preventivă. Tânărul absolvise cursurile Liceului Ion Luca din Vatra Dornei, iar acum era student în anul doi la Cluj. 

Comenteaza