Foto Scandal în ghetoul Clujului. Au intervenit poliția și jandarmii

Scandal în ghetoul Clujului. Au intervenit poliția și jandarmii
Scandal în ghetoul Clujului. Au intervenit poliția și “mascații”
Scandal în ghetoul Clujului. Au intervenit poliția și “mascații”
Scandal în ghetoul Clujului. Au intervenit poliția și “mascații”

Conflict ziua în amiaza mare pe Calea Dezmirului din Cluj-Napoca. Numeroase echipaje de intervenție s-au deplasat la fața locului.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Un conflict a izbucnit sâmbătă pe strada Cantonului, potrivit informațiilor ZIUA de CLUJ, unul dintre locuitorii din zonă ieșind cu un cuțit afară din casă. În zonă s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție și forțe speciale de intervenție. Zeci de oameni din zonă erau ieșiți pe trotuare sau pe carosabil.

Martorii spun că a fost o ceartă între doi bărbați care erau rude. Unul dintre ei, aflat sub influența alcoolului, a ieșit cu cuțitul în stradă, însă membrii familiei l-au convins să se întoarcă în casă. Nici unul dintre cei doi nu a depus plângere, dar ei vor trebui să dea declarații la sediul poliției.

Drumul de legătură dintre Cluj-Napoca și Dezmir este socotit ca periculos de către clujeni, unii preferând să ocolească zona, chiar dacă sunt în autovehicule. În luna mai două mașini care s-au tamponat au fost atacate de cei de aici, iar un bărbat din colonie s-a tăiat pe mâini în plină stradă.

De multe ori copiii aflați în colonie aruncă spre autoturisme cu diverse obiecte, iar când șoseaua se inundă, apa este aruncată intenționat de către aceștia pe parbrizele mașinilor aflate în mers.

În aprilie forțele speciale au descins pentru a obliga oamenii să stea în barăci, în perioada stării de urgență. Sute de oameni locuiesc pe str. Cantonului în barăci improvizate. Primăria a instalat două toalete cu duș și chiuvete, pentru o minimă igienă.  

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza