Scandal în miezul zilei: o femeie a fost terorizată de un bărbat față de care obținuse un ordin de protecție

Scandal în miezul zilei: o femeie a fost terorizată de un bărbat față de care obținuse un ordin de protecție
Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii după ce, fiind în stare de ebrietate, ar fi încălcat un ordin de protecție și ar fi agasat-o pe femeia care obținuse documentul.

Întreaga întâmplare s-a petrecut marți, în jurul orei 14:00, când polițiștii din cadrul postului comunal Căianu - Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida - au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani din localitate cu privire la faptul că ordinul de protecție obținut a fost încălcat.

Aceasta a relatat organelor de poliție că un bărbat se află la domiciliul său și că provoacă scandal, fiind în stare de ebrietate, deși a obținut un ordin de protecție prin care el nu avea voie să se apropie la o distanță mai mică de 100 m.

"Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat un bărbat de 57 de ani, din Cămărașu, pe care l-au condus la sediul unității pentru clarificarea situației. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul, prin fapta sa, ar fi încălcat un ordin de protecție emis de către Judecătoria Cluj-Napoca la sfârșitul lunii septembrie 2015", a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

Prin acest ordin, bărbatul era obligat să nu se apropie la mai puțin de 100 m de reclamantă, pentru o perioadă de şase luni. Totodată, față de acesta a fost dispusă, la acea dată, și măsura evacuării temporare din locuința în care trăia cu reclamanta. În urma celor constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiunea de nerespectare a unei hotărâri judecătorești.

Comenteaza