Scandal la cazarea în căminele UTCN

Scandal la cazarea în căminele UTCN
Locurile în căminele studențești UTCN, de pe strada Observatorului, s-au împărțit la întâmplare. Un student a rămas pe drumuri, deși colegi de ai săi de an cu medii mult mai mici și care erau pe lista de cazare mult în spatele lui au primit cameră.

A. T. a venit, astăzi, la Cluj împreună cu familia sa pentru a se caza în căminul 7, din Observator. "Așa ne-au anunțat de la universitate, că duminică se vor face cazările pentru cei care nu au prins loc la prima repartizare de săptămâna trecută. Când am ajuns, am avut neplăcuta surpriză să aflu că s-au făcut cazările, ieri, în jurul orei 16, la întâmplare pentru cei ce s-au nimerit să fie prezenți în campus. Am vorbit cu un prorector și mi-a răspuns sec că trebuia să învăț mai vine", a spus A.T.

Studentul de la Automatică Calculatoare a terminat anul I cu o medie puțin peste 7, iar în cămin au fost cazați studenți chiar și cu medii de 5.

"Eu pe lista de așteptare eram pe locul 98 și au fost cazați studenți chiar și de pe locul 150", a mai spus A.T. Familia tânărului este disperată căci, efectiv, studentul a rămas pe drumuri și nu unde să stea în ajunul începerii anului universitar.

Prorectorul responsabil cu comunicarea al UTCN, Cătălin Popa, a spus că se va informa cu privire la aceste informații și va reveni cu clarificări.

UPDATE: "Dacă s-a făcut o eroare la nivelul facultății, atunci studentul trebuie să meargă la rectorat, acolo sunt acum cei repsonsabili cu repartizarea locurilor în cămine, iar problema e va rezolva", a spus Cătălin Popa.

UPDATE: Andrei Tudor a mers la rectoratul UTCN, însă a găsit acolo doar portarul instituției. Contactat de ziuadecj.ro, rectorul UTCN, Aurel Vlaicu, a repcizat că problema se va rezolva abia mâine dimineață.

 

Comenteaza