Scandal la o sală de jocuri de noroc din Cluj! Doi bărbați reținuți pentru tâlhărie și violență fizică

Scandal la o sală de jocuri de noroc din Cluj! Doi bărbați reținuți pentru tâlhărie și violență fizică
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: stirileprotv

Doi bărbați de 37 și 50 de ani au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, după ce au făcut scandal la o sală de jocuri de noroc din municipiul Câmpia Turzii.

Polițiștii din Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu în urma obținerii unor informații referitoare la un conflict, în noaptea de 30 ianuarie, în jurul orei 01.30, în interiorul unei săli de jocuri de noroc din municipiu.

"Bărbatul de 37 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta i-ar fi agresat fizic pe alți doi bărbați care se aflau în respectivul local public, iar pe unul dintre aceștia l-ar fi determinat să-i înmâneze suma de 100 de lei, cu scopul încetării agresiunii.De asemenea, din cercetările demarate s-a constatat că ulterior, în cursul aceleiași nopți, bărbatul de 50 de ani, pe fondul unei stări conflictuale spontane, l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 37 de ani", a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri, 31 ianuarie, pe numele bărbatului de 37 de ani, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar bărbatul de 50 de ani a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Comenteaza