Video Scandal la Turda. Președintele PNL, abordat de un protestatar

Scandal la Turda. Președintele PNL, abordat de un protestatar

Un clujean nesatisfăcut de lucrările din municipiul Turda a profitat de conferința de presă organizată pe șantierul Sălii Polivalente, interpelându-l la președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.   

Turdeanul s-a recomandat ca reprezentant al grupului Diaspora Europeană și s-a deplasat cu telefonul mobil la membrii delegației PNL, arătându-se nemulțumit de felul în care se execută lucrările pe șantierele din oraș. Dacă primarul Cristian Matei l-a respins din start, fostul premier a fost mai relaxat. 

“Sunt cetățean local, mă interesează siguranța cetățeanului, uitați cum se fac lucrările aici, nesemnalizate corespunzător! Dacă se întâmplă ceva, cine răspunde? Luați telefonul și uitați-vă!”, i-a îndemnat protestatarul.  

Orban a răspuns că problema ridicată de acesta va fi luată în considerare. “Dacă nu se fac proiecte în oraș nu e bine, dacă se fac, iar nu e bine, că sunt șantiere”. “În Turda se lucrează la pod, se va devia traficul greu din oraș, sunt trei șantiere în localitate”, i-a explicat edilul protestatarului.

Comenteaza