Scandal pornit de la doi câini în comuna Feleacu. Un bărbat a sărit la bătaie și a fost reținut pentru 24 de ore

Scandal pornit de la doi câini în comuna Feleacu. Un bărbat a sărit la bătaie și a fost reținut pentru 24 de ore
| Foto: antena3.ro

Ulterior, bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Conflictul a avut loc de 1 Mai.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 37 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de lovire sau alte violențe.

„În fapt, în cursul zilei de 1 mai a.c., în jurul orei 18.20, echipajele de poliție au fost sesizate despre un conflict produs între trei persoane, în comuna Feleacu.

Conform cercetărilor preliminare, a reieșit că, bărbatul, în timp ce se afla în vizită la o proprietate din comuna Feleacu, a observat că exemplarul canin de talie mică al proprietarului imobilului a ieșit din curte, năpustindu-se asupra unui câine de talie mare, precum și asupra minorului, cu vârsta de 14 ani, care îl însoțea.

Ulterior, câinele de talie mare a ripostat la atac, iar bărbatul s-a manifestat agresiv. Minorul, speriat fiind, și-a anunțat imediat părinții, iar când aceștia au ajuns la fața locului ar fi fost agresați de bărbatul de 37 de ani.

Pe numele acestuia, în temeiul probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Ulterior, după expirarea celor 24 de ore, acesta a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

ARESTAT PREVENTIV PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE

De asemenea, la data de 29 aprilie  a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 39 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Din activitatea de cercetare a polițiștilor a rezultat că în cursul zilei de 28 aprilie a.c., în jurul orei 15.20, în timp ce se afla în proximitatea unei societăți comerciale din comuna Băișoara, acesta ar fi agresat fizic doi bărbați, de 30 respectiv 35 de ani din județul Cluj, ca urmare a unui conflict spontan.

În baza investigațiilor derulate, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul de 39 de ani, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, spun polițiștii clujeni.

Comenteaza