Scandalagii cu tupeu: s-au luat de poliţiştii care au vrut să-i despartă. I-a salvat spray-ul lacrimogen

Scandalagii cu tupeu: s-au luat de poliţiştii care au vrut să-i despartă. I-a salvat spray-ul lacrimogen
Poliţiştii clujeni au fost nevoiţi să utilizeze spray-ul iritant-lacrimogen pentru a aplana un conflict violent, survenit pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19:58, pe strada Macazului din Dej, în urma unui conflict spontan între mai multe persoane, iscat de un tânăr de 25 de ani aflat sub influenţa alcoolului. 

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului pentru a-i despărţi pe scandalagii au fost agresaţi de persoanele implicate, fiind nevoiţi să folosească spray-ul lacrimogen împotriva acestora.

"În momentul intervenţiei poliţiştilor la faţa locului s-au adunat multe persoane care au avut un comportament agresiv faţă de forţele de ordine publică. Întrucât în urma somaţiilor poliţiştilor aceste persoane au continuat să fie recalcitrante, poliţiştii au fost nevoiţi să utilizeze spray-ul iritant-lacrimogen din dotare, pulverizând substanţa în direcţia grupului de persoane, de la o distanţă considerabilă", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Într-un final, conflictul a fost aplanat, iar în cauză se efectuează cercetări pentru ca faţă de persoanele implicate să se ia măsurile legale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comenteaza