Scandalagiii care au descins cu furci şi cu topoare într-un bar din Dej, reţinuţi de poliţişti

Scandalagiii care au descins cu furci şi cu topoare într-un bar din Dej, reţinuţi de poliţişti
Șase bărbaţi bănuiţi că ar fi luat la bătaie cu furci şi cu topoare clienţii unui bar din Dej au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

Suspecţii, cu vârste cuprinse între 20 și 36 de ani, din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, ar fi pătruns duminică înarmaţi cu obiecte contondente într-un local de pe strada Văii din municipiul Dej, unde ar fi agresat mai mulți clienți.

În urma incidentului, doi bărbați au fost transportați la unitatea medicală, martorii afirmând că agresorii fac parte dintr-un clan care terorizează oraşul de mai multă vreme.

"La data de 21 septembrie, s-a pus în mișcare acțiunea penală față de cei șase inculpați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Față de cei șase bărbați s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza