Scandalul lacurilor din Ciurila continuă. Sergiu Sotelecan: „Ori mă pușcați, ori vă ia dracu!”

Scandalul lacurilor din Ciurila continuă. Sergiu Sotelecan: „Ori mă pușcați, ori vă ia dracu!”
| Foto: facebook/sergiusotelecan

Un nou scandal a izbucnit la Ciurila, unde localnicii și Sergiu Sotelecan se ceartă pe propietatea de lângă lacuri.

”Primare, uită-te, bagă bine de seamă. Tot ai jegmănit comuna cu gunoaie de astea. Nu îți e rușine. Ai furat actele din primărie și ți s-a făcut dosar penal. Doamnă pleacă de aici. Aruncați-o careva în lac.

Primare, de aici ți se trage și te duci la pușcărie. S-a dus Revnic și acum vin alții. Le-ai dat acte false, băi, să vină să că terorizeze pe mine”, a declarat Sergiu Sotelecan, în timpul unui live pe Facebook.

În live se poate observa cum o doamnă mai în vârstă îi ține piept lui Sotelecan, în timp ce acesta încearcă să o alunge. Doamna refuză să plece, spunând că ea este proprietara terenului.

”Ești evacuat de aici. Nu mă duc nicăieri de pe terenul meu. E terenul meu. Ți-a dat instanța că esti evacuat”, i-a spus bătrâna, lui Sergiu Sotelecan, fostul candidat la Primăria Ciurila.

Sotolecan, mesaj către Tișe și Boc

”Domnul Tișe, am fost la dumneata și ai zis că iei măsuri. Ați furat toată comuna. Unde sunt lacuri și pășune, pe tot ați pus mâna. Cum se poate așa ceva. A furat actele din Primărie, femeia asta care a venit. A avut amendă penală. Primare unde ești?

Nu vreți să faceți liniște s-a terminat cu voi. Trezește-te domnule Boc, politicieni de doi lei ce sunteți. Tot ați furat!”, a concluzionat Sergiu.

Comenteaza