Scenariu de Agatha Christie la Gherla: Crimă la telefon FOTO

Scenariu de Agatha Christie la Gherla: Crimă la telefon FOTO
O femeie din Gherla a fost omorâtă azi-noapte în propria locuinţă. Din primele informaţii, din locuinţă nu lipseşte nimic.

Conform unor surse oficiale, se pare că femeia vorbea la telefon cu prietenul ei plecat în străinătate, în momentul în care cineva a sunat la uşă. După câteva ţipete şi schimburi de replici, s-a făcut linişte. Speriat, tânărul de la celălalt capăt al telefonului a sunat un vecin pentru a-l trimite să vadă ce s-a întâmplat cu prietena sa. Descoperirea a fost una macabră. Femeia se afla întinsă pe jos, într-o baltă de sânge. Aceleaşi surse susţin că din locuinţă nu lipseşte nimic.

Femeia de 35 de ani a fost căsătorită şi avea o fetiţă minoră, care locuieşte cu tatăl.

UPDATE: Conform vecinilor, presupusul criminal s-a căţărat pe o schelă metalică, a forţat geamul şi a intrat în casă. Aceştia mai spun că victimei i-a fost tăiat gâtul.

Femeia era manichiuristă şi se mutase de vreo două săptămâni în blocil de pe strada Gârlei din Gherla.

UPDATE: Femeia a avut o relaţie de aproximativ 2 ani de zile cu cel care i-a pus capăt vieţii. Mama suspectului povesteşte că aceştia se despărţise de numai 2 săptămâni. Femeia s-a mutat în apartamentul noului ei iubit, apartament în care a şi fost ucisă. Vecinii spun că aseară, suspectul a sunat la toate interfoanele, însă nimeni nu i-a răspuns. Aşa a luat decizia urcării pe schela metalică.

Mâine, actualul iubit al femeii va ajunge în ţară.

Vom reveni cu detalii şi imagini video!

 

Etichete
Comenteaza