Scene cumplite! Fată de 18 ani, atacată cu spray lacrimogen într-o stație de autobuz din Cluj-Napoca, ziua în amiaza mare

Scene cumplite! Fată de 18 ani, atacată cu spray lacrimogen într-o stație de autobuz din Cluj-Napoca, ziua în amiaza mare
| Foto: Google Maps StreetView

O tânără de 18 ani a fost agresată verbal într-un autobuz CTP de către un individ. Ulterior, când fata a coborât din autobuz, agresorul cu un alt individ, au atacat-o cu spray lacrimogen.

Polițiștii din Cluj-Napoca au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, după ce, în data de 18 octombrie, în jurul orei 13.40, o tânără, de 18 ani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun înspre cartierul Mărăști, un bărbat i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, injurii și expresii jignitoare.

 “Ulterior, persoana vătămată a coborât din autobuz în zona străzii Aurel Vlaicu, fiind urmărită de bărbatul în cauză, cât și de un alt bărbat, care ar fi pulverizat cu un spray, posibil iritant-lacrimogen, în direcția acesteia”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză, au fost demarate cercetări, în vederea identificării și luării măsurilor legale față de persoanele în cauză. 

Comenteaza