Scene desprinse din filmele de acțiune la Buzău. Un bărbat a fost urmărit și luat la bătaie, chiar sub ochii polițiștilor

Scene desprinse din filmele de acțiune la Buzău. Un bărbat a fost urmărit și luat la bătaie, chiar sub ochii polițiștilor
| Foto: captură video

Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de trei indivizi, iar totul s-a petrecut sub privirea polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților să îi calmeze pe bătăuși.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Scene incredibile au fost filmate în județul Buzău. O patrulă de poliție apărută în timp ce omul era urmărit de indivizi a încercat să intervină, însă fără succes.  

Bărbatul a sunat la 112, iar de acolo i s-a spus că va ajunge și Poliția: "V-am trimis echipaj de poliție acolo.  Rămâneți pe loc. Sunt în mers și ei. Vin spre dumneavoastră!" Doar că polițiștii s-au văzut total depășiți de situație și au solicitat, la rândul lor, intervenția mascaților, relatează digi24.ro.

Buzoianul ar fi început să filmeze în timp ce conducea, încercând să scape de un grup de vânzători de pui și găini din comuna Săpoca, pe care i-a acuzat că vând în mod ilegal. Acesta era cu poliția în telefon când a fost blocat în trafic și apoi atacat de vânzători. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza