Schimb dur de replici. Tişe: Don e director, nu star de cinema. Don: Îl aştept la AJOFM VIDEO

Schimb dur de replici. Tişe: Don e director, nu star de cinema. Don: Îl aştept la AJOFM VIDEO
Schimb dur de replici între preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, şi directorul AJOFM Cluj, Daniel Don. Invitat aseară la ştirile Realitatea TV Cluj, Alin Tişe a comentat acid declaraţiile lui Don legate de obţinerea fondurilor europene pentru reintegrarea şomerilor de la Nokia. Tişe l-a asemănat pe Don cu un star de cinema, iar replica acestuia nu s-a lăsat aşteptată: l-a sfătuit pe şeful judeţului să calce mai des pragul AJOFM şi să îi ceară sfatul atunci când are nedumeriri cu privire la proiectele agenţiei.

Alin Tişe spune că, în mod normal, şeful AJOFM trebuia să apară în presă doar atunci când proiectul care îi vizează pe viitorii şomeri de la Nokia va fi depus la Comisia Europeană.

"Doar vreau să spun că mai degrabă scrii un proiect şi pe urmă să-l anunţi, decât să anunţi că vrei să scrii un proiect, pe care nu ştim când va fi depus. În fine, spun doar că trebuie să scrie proiecte şi să le depună şi să vorbească mai puţin, pentu că calitatea sa este de director, nu este de star de cinema, sau de televiziune", a spus Tişe.

În replică, directorul AJOFM Cluj spune că preşedintele Consiliului Judeţean nu are dreptul să îi dea lecţii, ci dimpotrivă. "Îi dau un sfat domnului presedinte, cred că-mi permit acest lucru, pentru că sunt mai în vârstă ca domnul preşedinte şi am mai multă experienţă profesională, când mai are nelămuriri cu privire la proiectele instituţiei noastră să mă sune pentru a-i explica personal în ce constau aceste proiecte", a replicat Don.

Comenteaza