Schimbări la RAR. În premieră, o femeie ajunge la conducerea instituției

Schimbări la RAR. În premieră, o femeie ajunge la conducerea instituției

Registrul Auto Român (RAR) are de azi un nou director general. Alina Niță este prima femeie ajunsă la conducerea instituției.

„La debutul primăverii, înregistrăm o premieră la Registrul Auto Român. O doamnă a preluat conducerea instituției", anunță rerpezentanții instituției.

Alina Niță este, de astăzi, noul director general al RAR. De profesie economist, ea se află în echipa Registrului Auto Român de 7 ani, iar în ultimii doi a fost director economic. 

“Sunt adepta comunicării transparente și a identificării soluțiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentați din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creșterea siguranței în trafic. După 7 ani în RAR, știu ce așteptări au oamenii care ne trec pragul și nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienți, profesionalismul angajaților și calitatea activităților prestate sunt o normalitate. Despre toate proiectele care îmi vor defini mandatul de director general vă voi informa constant. Până atunci, vă doresc o primăvară plină de speranță!”, a declarat Alina Niță, noul director general al RAR, potrivit unui comunicat trimis ZIUA de CLUJ.

Comenteaza