Schimbări spectaculoase: prognoza meteo pentru perioada 4 noiembrie - 2 decembrie

Schimbări spectaculoase: prognoza meteo pentru  perioada 4 noiembrie - 2 decembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Temperaturi: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, estice și sud-estice.

Precipitaţii: Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în restul țării va fi deficitar, mai ales în sudul și sud-estul teritoriului.

Săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Temperaturi: Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Precipitaţii: Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 18.11.2019 – 25.11.2019

Temperaturi: Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Precipitaţii: Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile estice și sud-estice și apropiat de cel normal al perioadei în rest.

Săptămâna 25.11.2019 – 02.12.2019

Temperaturi: Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Precipitaţii: Cantitățile de preciptații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza