Foto Se curăță vegetația care scade vizibilitatea în trafic pe drumurile județene din Cluj

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de întreținere care au drept scop asigurarea unei mai bune vizibilități în trafic și, astfel, sporirea siguranței circulației rutiere pe drumurile județene pe care le are în administrare.

„Sunt măsuri necesare, specifice acestei perioade, menite să asigure un plus de siguranță în trafic. Vom interveni cu această categorie de lucrări pe toate drumurile județene unde situația o va impune”, a precizat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, lucrările de întreținere specifice constau în cosiri ale vegetației din apropierea căii de rulare și din vecinătatea drumului.

Astfel, operațiunile au demarat în cursul acestei săptămâni pe sectorul de drum Viișoara – Tritenii de Jos, situat pe drumurile județene 150 și 151C, urmând ca în perioada următoare să continue și pe alte drumuri județene unde situația o impune.

Lucrările sunt executate cu utilajele și personalul propriu din cadrul Consiliului Județean, respectiv Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Cluj.

Comenteaza