Se deschide Transfăgărășanul! Șoferii, avertizați că pot întâlni urși pe traseu

Se deschide Transfăgărășanul! Șoferii, avertizați că pot întâlni urși pe traseu

Din 1 iulie se redeschide circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, însă se va putea circula doar ziua. 

Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea", transmit reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

De asemenea, CNAIR îi atenționează pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuiește să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza