Se fac ultimele pregătiri pentru pelerinajul de la Nicula

Irina Munteanu, prefectul județului Cluj, alături de reprezentanții structurilor MAI s-au deplasat în teren pentru a stabili ultimele detalii referitoare la procesiunile religioase prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

La Mănăstirea (Sanctuar Arhiepiscopal Major) și Casa Generală a Congregației Surorilor Maicii Domnului din Cluj-Napoca, prefectul a fost primit de către Preasfinția Sa Claudiu Lucian Pop, Episcop al Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.

"Cu acest prilej Preasfinția Sa a prezentat doamnei prefect și reprezentanților structurilor MAI, programul evenimentelor și detalii organizatorice, astfel încât desfășurarea evenimentului religios să decurgă fără incidente.
 
Arhimandritul Nicolae Moldovan, starețul așezământului monahal „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula a primit vizita doamnei prefect Irina Munteanu, a viceprimarului municipiului Gherla și a primarului comunei Fizeșul Gherlii, alături de cadrele din conducerea MAI de la nivel județean, ocazionată de întâlnirea de lucru în teren.
 
Instituția Prefectului – Județul Cluj, structurile Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile locale, împreună cu reprezentanții organizatorilor conlucrează pentru bunul mers al evenimentelor religioase prilejuite de marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului", se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Comenteaza