Se redeschide pârtia din Feleac

Se redeschide pârtia din Feleac

Pârtia din Feleac a fost reamenajată și se deschide sambătă 8 februarie.

Administratorii pârtiei și-au mobilizat toate forțele aflate la dispoziție pentru a reamenaja pârtia, astfel toți iubitorii de sporturi de iarnă vor putea să schieze în apropierea Clujului începând de mâine, 08.02.2020. 

"Pentru iubitorii sporturilor de iarnă avem de „împrumutat” echipament complet de schi la doar 40 de lei. Preţul unei urcări cu teleschiul rămane neschimbat faţă de anul trecut, restaurantul din Pensiunea Teleschi vă asteaptă cu cele mai proaspete preparate şi specialităţi, dar în special cu tradiţionalul vin fiert. 

Persoanele care încă nu practică sporturi de iarnă au posibilitatea să învețe în deplină siguranță aceste minunate sporturi, instructorii școlii de schi Cetina fiind prezenți în permanență pe pârtie. Ședințele de învățat se organizează pe pârtia de începători, sau în țarcul de învățat și urcarea se face cu banda.
Când facem pauză de la schi, ne punem sângele în mișcare pe tubiiing!!! Fiind deschis după programul pârtiei, traseul de tubing cu colaci are o lungime de 120m și urcare se face cu banda.", au declarat administratorii partiei.

Mai multe informaţii gasiţi accesând www.teleschi.ro sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Feleacu

Comenteaza