Se reia monitorizarea fermei din Rediu, după reapariția mirosului greu în Cluj-Napoca

Se reia monitorizarea fermei din Rediu, după reapariția mirosului greu în Cluj-Napoca
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Mirosul greu s-a resimțit luni în cartierele Clujului. Prefectura anunță monitorizarea fermei din Rediu cu laboratorul mobil. 

"În contextul reînceperii de luni, 18 septembrie, a activității de distribuire a îngrășământului natural pe terenuri, la ferma din satul Rediu, comuna Aiton, în conformitate cu hotărârea de reefectuare a determinărilor cu ajutorul autolaboratorului Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, începând de marți, în perimetrul fermei se vor reefectua analize specifice de aer.

Întrucât măsurătorile anterior efectuate cu echipamentele autolaboratorului au fost neconcludente, activitatea fiind sistată, cu sprijinul președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Apelor și Pădurilor, domnul Laurențiu-Alexandru Păștinaru, autolaboratorul de la Bacău va staționa începând de mâine, 24 de ore în comuna Aiton.

Totodată Vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, domnul Adrian Haralambie Bidu, este prezent la Cluj, alături de reprezentanții structurii județene pentru realizarea unor verificări suplimentare în teren la cele doua locații vizate", transmite Prefectura Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza