Se suspendă orele și în școlile private. Decizie prin Ședință de Guvern

Se suspendă orele și în școlile private. Decizie prin Ședință de Guvern
| Foto: g4media.ro

Autorităţile vor remedia situaţia şcolilor private luni dimineaţa. Aceasta ar fi devenit subiect de discriminare din moment ce şcolile private nu au fost obligare să îşi închidă porţile pentru două săptămâni, potrivit noilor restricţii anti-COVID din România. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Premierul a convocat pentru luni, la ora 11:00 o ședință de Guvern, pentru a închide activitatea fizică și în școlile private, timp de două săptămâni, atât cât sunt închise cele de stat, a transmis edupedu.ro

“Am fost anunțați că mâine, la ora 11:00, are loc o discuție în format hibrid și va fi remediată această greșeală, astfel încât și școlile private să se bucure de același tratament cu celelalte școli.

Va fi o ședință scurtă, doar pentru remedierea acestei breșe și se va trimite imediat la Monitorul Oficial”, a declarat în această seară ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, la Digi 24.

Şcolile private puteau, din punct de vedere legal, să rămână deschise și să primească elevi cu prezență fizică, deși oficialii au anunțat că din cauza pandemiei se închid toate școlile private și de stat.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza