Secţia de votare numărul 11 din Cluj-Napoca a fost închisă temporar din cauza hartiei proaste VIDEO

Secţia de votare numărul 11 din Cluj-Napoca a fost închisă temporar din cauza hartiei proaste VIDEO
Procesul de votare a fost suspendat timp de o oră şi jumătate la secţia numărul 11, situată la Grădinița Căsuța Poveștilor, de pe strada Grigore Alexandrescu, cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca.

Conform unui comunicat remis presei de către USL Cluj, mai multe persoane au sesizat faptul că, la secţia de votare numărul 11, au primit buletine de vot gata stampilate.

Reprezentanţii BECJ investighează în acest moment incidentul.

Urnele de vot se vor închide în această seară la ora 21, când ziuadecj.ro, Realitatea FM şi Realitatea TV Cluj vor prezenta un exit-poll care vă va spune cine este noul primar şi cine va conduce judeţul.

UPDATE 12.53: "S-a suspendat temporar votul la secţia numărul 11 pentru suspiciune de fraudă. A fost sesizată poliţia şi în acest moment se fac cercetări. Până nu se elucidează ce s-a întâmplat, secţia este închisă", a declarat Mihai Ursache, responsabil cu relaţia cu mass-media.

UPDATE 13.35: În jurul orei 13.30, secţia de votare a fost redeschisă. "Din cauza tuşului şi a hârtiei proaste ştampielele se luau pe alte foi", a declarat şefa secţiei de votare motivul pentru care secţia a fost închisă temporar.

Comenteaza