Semafor la trecerea de pietoni unde un bebeluş a fost accidentat mortal

Semafor la trecerea de pietoni unde un bebeluş a fost accidentat mortal
Trecerea pentru pietoni de pe bulevardul 1 Decembrie din cartierul Grigorescu, unde în urmă cu un an fostul prefect Călin Platon a accidentat mortal un bebeluş, ar putea fi semaforizată. Cel puţin aceasta cer locuitorii zonei, care spun că zona este "intens circulată".


">

"Este o zonă intens circulată, în care viteza legală în localitate este de cele mai multe depăşită şi , deasemenea, mulţi şoferi care nici nu încetinesc decum să opreasă pentru a trece pietonii. Este şi o zonă intens circulată de copiii care merg la Bazinul de înot, Parcul Babeş sau Parcul Rozelor", explică o clujeancă, Marinela Zahan, pe site-ul domnuleprimar.ro.

Pe trecerea de pietoni respectivă, fostul prefect Călin Platon a accidentat o femeie şi a lovit căruciorul bebeluşului acesteia. Din cauza leziunilor, ulterior, bebeluşul a murit. Poliţiştii au arătat că în momentul producerii accidentului Platon avea permisul de conducere suspendat, dar şi că gardul viu din apropiere împiedică şoferii să observe la timp pietonii care coboară de pe trotuar pe trecerea de pietoni. Ulterior Primăria a tuns gardul viu la jumătate din înălţimea iniţială iar trecerea pentru pietoni a fost suprasemnalizată.

 

Comenteaza