Semnal de alarmă de la Salvamont. 67 de apeluri de urgență în 24 de ore FOTO

Semnal de alarmă de la Salvamont. 67 de apeluri de urgență în 24 de ore FOTO
Salvamont România trage un semnal de alarmă "aventurierilor" de pe munte: a primit în decurs de o zi 67 de apeluri de urgență în urma cărora salvatorii au intervenit pentru salvarea celor accidentați.

"Salvamont România vă îndeamnă la prudență și responsabilitate pe munte! Înregistram un număr impresionant de evenimente montane soldate cu accidentare de persoane și acest fapt ne pune să tragem un semnal de alarmă. 

Numai în ultimele 24 de ore la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 67 apeluri de urgență în urmă cărora salvamontiștii au intervenit pentru salvarea celor accidentați. De asemenea, s-au mai primit alte 29 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre zona montană. Vă dorim o zi frumoasă pe cărări de munte!", au transmis salvamontiștii.

Distribuția acestora a fost astfel : 12 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov, 11 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 4 apeluri pentru Salvamont Gorj, 6 apeluri pentru Salvamont Predeal, 2 apeluri pentru Salvamont Bușteni, 4 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 7 apeluri pentru Salvamont Albă, 2 apeluri pentru Salvamont Bran, 6 apeluri pentru Salvamont Vâlcea, 3 apeluri pentru Salvamont Harghita – Formația Miercurea Ciuc, 3 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 2 apeluri pentru Salvamont Maramureș, 1 apel pentru Salvamont Cluj, 1 apel pentru Salvamont Borsa, 1 apel pentru Salvamont Zărnesti, 1 apel pentru Salvamont Neamț și 1 apel pentru Salvamont Prahova - Formația Azuga.  

 

Comenteaza