Sensul giratoriu dintre Titulescu şi Albini, spart din nou FOTO / VIDEO

Sensul giratoriu dintre Titulescu şi Albini, spart din nou FOTO / VIDEO
Abia amenajat, sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Titulescu cu Albini, din cartierul Gheorgheni, a fost spart din nou de o maşină, în această dimineaţă.

Un taximetrist de la compania Daniel Taxi a luat în plin sensul giratoriu proaspăt amenajat, chiar dacă acesta a fost şi semnalizat. Duminică seara un alt şofer a luat din plin sensul giratoriu şi i-a spart bordura.

"Am făcut sensul ăsta giratoriu şi de 50 de ori de când s-a deschis", a spus şoferul ghinionist, pentru ziuadecj.ro. El spune că incidentul s-a întâmplat în această dimineaţă la ora 3. "Aveam în spate nişte pasageri beţi şi eram atent la ei. M-am urcat pe bordură şi am intrat în sens, nici n-am observat", a spus el.

Circulaţia în intersecţie se face de sâmbătă după regulile aferente unui sens giratoriu, respectiv cu cedare de prioritate autoturismelor ce vin din partea stângă, de sâmbătă dimineaţa. Transformarea intersecţiei în sens giratoriu a fost decisă după deschiderea circulaţiei pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, în urmă cu două săptămâni.

 

Comenteaza