Senzaţii tari în miez de noapte: cum s-a dat de gol un hoţ, pe punctul de a părăsi locul faptei

Senzaţii tari în miez de noapte: cum s-a dat de gol un hoţ, pe punctul de a părăsi locul faptei
Un locuitor al unei comune învecinate municipiului Cluj-Napoca a surprins un hoţ în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar pe punctul ca acesta să se facă nevăzut.

Furtul a fost sesizat imediat poliţiştilor din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, care s-au deplasat la locul indicat, unde au depistat un bărbat de 30 ani care corespundea semnalmentelor oferite, asupra acestuia fiind gasită o baterie tip AAA.

"În urma efectuării cercetării locului locului faptei, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 02.08.2015, în jurul orei 00:15, persoana vătămată, în timp ce se afla în locuinţa sa din localitatea Floresti, judeţul Cluj, a auzit gălăgie la parter unde a surprins un bărbat care a părăsit locuinţa cu un televizor şi o telecomandă", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Victima a pornit în urmărirea hoţului, astfel că acesta din urmă a abandonat televizorul pe strada Cuza Voda, iar telecomanda pe strada Avram Iancu, fiind depistat la scurtă distanţă de poliţişti şi identificat.Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 lei a fost recuperat în totalitate.

Faţă de bărbatul de 30 de ani s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale pentru săvârşirea infractiunii de furt calificat, prevăzută în Codul Penal.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile.

Comenteaza