Serbările Zăpezii ajung la Cluj. Cât costă organizarea evenimentului

Serbările Zăpezii ajung la Cluj. Cât costă organizarea evenimentului

Sfârșitul de săptămână care se apropie aduce în județul Cluj unul dintre cele mai consacrate și apreciate evenimente ale sezonului de iarnă – Serbările Zăpezii.

Astfel, în perioada 8-11 februarie, Palatul Copiilor Cluj împreună cu Consiliul Județean Cluj, Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj organizează la Băișoara cea de-a XX-a ediție a Serbărilor Zăpezii.

Pe parcursul celor patru zile, pe lângă concursul de schi, în stațiunea clujeană vor avea loc multipe activități, printre care și un program susținut de artiști ai Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradițioanale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean.

Ca și în anii precedenți, și la această ediție sunt așteptați participanți din mai multe județe ale țării, care își vor demonsta abilitățile pe pârtie, dar nu numai.

Menționăm faptul că forul administrativ județean va dezbate în cadrul ședinței ordinare din data de 7 februarie a.c., alocarea sumei de 30.000 de lei pentru desfășurarea festivalului Serbările Zăpezii.

Comenteaza