Sfârșit de săptămână plin de adrenalină la Cluj! Avem Campionatul Național Women Rally, ediția 2023

Sfârșit de săptămână plin de adrenalină la Cluj! Avem Campionatul Național Women Rally, ediția 2023
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Pe esplanada Cluj Arena va avea loc, vineri, începând cu ora 18:00, startul festiv al celei de-a treia etape a Campionatului Național Women Rally - Bosch Car Service, ediția 2023, competiție automobilistică dedicată doamnelor și domnișoarelor.

Astfel, pe durata a două zile, în perioada 15-16 septembrie 2023, la Cluj-Napoca se va desfășura Trofeul Castrol, în cadrul căruia concurentele pasionate de motorsport și adrenalină își vor demonstra talentul, îndemânarea și abilitățile la volan.

La evenimentul din acest an, care este unul aniversar, fiind celebrați cinci ani de la prima ediție Women Rally, vor lua parte și nume consacrate din istoria sportului românesc, precum Alina Alexandra Dumitru și Carmen Amariei.

Organizat și desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, Campionatul Național Women Rally are ca obiectiv stimularea doamnele și domnișoarele pasionate de mașini de a câștiga mai multă încredere la volan, de a deveni șoferi mai buni, precum și promotori ai conducerii defensive.

Informații suplimentare pot fi obținute accesând link-ul https://womenrally.ro/cluj/.

Comenteaza