Sfârșit tragic în drum spre botez. Un clujean s-a lovit după ce s-a aruncat în Someș

Sfârșit tragic în drum spre botez. Un clujean s-a lovit după ce s-a aruncat  în Someș

Un bărbat de 31 de ani, aflat cu familia în drum spre un botez, a decedat după ce s-a aruncat în Someș, ca să se răcorească.

Un bărbat din judeţul Cluj a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat în Someşul Mare, într-o zonă unde apa nu era adâncă, şi s-a lovit la cap, conform portalului TimpOnline. Accidentul s-a produs în apropierea Drumului Național nr. 17D, la ieşirea din comuna Ilva Mică, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud bărbatul s-ar fi aruncat, sâmbătă, de pe o punte ce traversează Someşul Mare, de la o distanţă de 2-3 m, pentru a face baie. El s-a lovit puternic la cap, din cauză că apa nu avea o adâncime mare.

Acesta se îndrepta spre comuna bistrițeană Maieru împreună cu familia ca să participe la un botez. Potrivit unor martori oculari, soția bărbatului ar fi declarat că acesta oprise la Ilva Mică să facă baie ca să se răcorească. Deși la locul accidentului a fost trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță în sprijinul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcarere (SMURD), organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență. 

"Un bărbat de 31 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, s-ar fi aruncat de pe o punte ce traversa râu Someșul Mare, în apropierea DN 17 D, la ieșirea din comuna Ilva Mică, de la o distanță de aproximativ 2-3 m, pentru a face baie, acesta lovindu-se în zona capului din cauza faptului că apa nu avea o adâncime ridicată.

Un echipaj medical al SMURD și unul al Ambulanței i-au acordat îngrijiri medicale, însă a fost constatat decesul acestuia. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate imprejurările producerii evenimentului", transmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Comenteaza