Sfârșit tragic pentru doi tineri. Mașina în care se aflau a plonjat de pe un pod

Sfârșit tragic pentru doi tineri. Mașina în care se aflau a plonjat de pe un pod
Două persoane au murit, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a plonjat de la aproximativ 10 metri înălţime, de pe un pod.

Tragedia s-a produs pe DN 6, în afara localității Șimian, din județul Mehedinți. Un bărbat de 33 de ani şi colega sa de serviciu, o femeie de 30 de ani, mergeau cu maşina spre serviciu, sâmbătă dimineaţa, când maşina maşina a plonjat de la 10 metri înălţime. Niciunul dintre ei nu a mai putut fi salvat.

„În afara localităţii Şimian, conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă. În urma impactului a rezultat decesul atât al conducătorului auto, cât şi al pasagerei ce se afla pe scaunul din dreapta faţă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Mădălina Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Victimele lucrau o firmă de cablaje din judeţ şi se îndreptau către locul de muncă, în momentul producerii accidentului.

Comenteaza