Sfârșit tragic pentru o familie de români stabiliți în Italia. O femeie și cei trei copii ai săi au murit într-un incendiu

Sfârșit tragic pentru o familie de români stabiliți în Italia. O femeie și cei trei copii ai săi au murit într-un incendiu
| Foto: ilrestodelcarlino.it

Trei copii mici au murit într-un incendiu izbucnit într-un oraș din nordul Italiei, iar mama minorilor, în vârstă de 32 de ani şi originară din România, a decedat în timp ce era transportată la spital.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri la Bologna. Femeia şi copiii ei - doi gemeni de doi ani şi un minor de 6 ani, şi-au pierdut viaţa în incendiul care a izbucnit într-un apartament de la periferia oraşului.

Deocamdată cauza incendiului nu este cunoscută, deşi primele ipoteze se referă la un posibil scurtcircuit provocat de o sobă electrică, potrivit aceloraşi surse, informează Agerpres.

Agenţia de presă ANSA scrie că cei trei copii au murit ca urmare a intoxicării cu fum în dormitorul pe care îl împărţeau. Tatăl copiilor, tot român, se afla la muncă în momentul producerii tragediei.

Apartamentul a fost sigilat cât timp se desfăşoară o expertiză pentru a stabili în detaliu originea incendiului, iar procuratura a deschis o anchetă.

Comenteaza