Sfârşitul lumii, în acest weekend. Numeroşi americani cred în această prevestire

Sfârşitul lumii, în acest weekend. Numeroşi americani cred în această prevestire
Potrivit unui predicator american, momentul apocaliptic ar trebui să aibă loc în 21 mai.

Vineri spre sâmbătă, puţin înainte de miezul nopţii, ar trebui să înceapă sfârşitul lumii. Asta cred o parte dintre americani, care s-au pregătit să-şi ia adio de la această lume.

Harold Camping e un predicator din Oakland, California, care e absolut sigur de a doua venire pe lume a Mântuitorului. Americanul spune că pe 21 mai, in jurul orei 18 (22 mai, ora 04 în România), 2% din populatia lumii va fi imediat trimisă in Rai. Restul de 98% va merge direct in Iad.

Dupaâă 70 de ani de studiu al Bibliei, Camping susţine că a dezvoltat un sistem care foloseşte matematica pentru a descifra profeţiile ascunse în ea. El a calculat data de 21 mai, pentru că atunci se împlinesc exact 722.500 de zile de la 1 aprilie 33, ziua şi anul în care se crede că a fost crucificat Iisus. Iar numărul 722.500 este important pentru că se obţine multiplicând numerele sfinte 5, 10 ţi 17. "Când am aflat asta, vă spun, am înnebunit", aspus predicatorul american.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza