Foto Shaorma de infracțiuni: Beat, fără permis și cu o mașină furată. A dat-o în gard și a mai acroșat și o conductă de gaz

Polițiștii clujeni au anunțat joi seara arestarea preventivă a unui bărbat care a comis un șirag de infracțiuni: a condus fără permis, sub influența alcoolului o mașină furată pe care a mai și dat-o de gard, lovind totodată și o conductă de gaz din Cluj-Napoca. 

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și furt în scop de folosință.

În fapt, la data de 23 mai a.c., bărbatul a condus un autoturism pe strada Patricu Barbu din Cluj-Napoca, unde, pe fondul neadatării vitezei la condițiile de drum și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil și acroșând o conductă de gaz.

În cadrul cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest i-a fost înregistrată concentrația de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi sustras autoturismul de pe strada Nădășel, din Cluj-Napoca, loc în care proprietarul l-ar fi parcat pentru a fi ulterior casat. În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza