Show de modă şi concerte la festivitatea de premiere a expoziţiei-maraton de la Universitatea de Arte

Show de modă şi concerte la festivitatea de premiere a expoziţiei-maraton de la Universitatea de Arte
Fashion show "plin de energie şi imaginaţie", miercuri seara la festivitatea de decernare a premiilor la competiţia de proiecte expoziţionale "Expo Maraton" organizată de Universitatea de Arte şi Design din Cluj.
">

Prezentarea de modă este asigurată de studenţii la masterat ai secţiei Design vestimentar a UAD. Festivitatea de premiere include şi un concert al trupelor The Mojo barrel şi Trio Andreas. La competiţia Expo Maratonau participat 18 tineri artişti, studenţi ai UAD, este vorba de Andrei Pirogov, Ioan Botiş, Alexandru Nicoară, George Crîngaşu, Adrian Ghiman, Pavel Curagău, Anna Olenicenco, Adrian Balcău, Andreea Anghel, Iulia Boşcu, Ioana Iacob, Daniel Popescu, Claudiu Ghermăneanu, Cristina Curcan, Norbert Filep, Flaviu Rogojan, Marta Palii şi Roxana Flentea.

„Scopul principal al "Expo Maraton" a fost de a genera o platformă de lansare pentru tinerii artişti şi de a-i motiva pe aceştia în a crea un dialog cu publicul larg", explică reprezentanţii UAD. Marele premiu al competiţiei este decis de către votul publicului şi constă într-o vizită de documentare la Bienala Internaţională de Artă Contemporană de la Veneţia

 

Comenteaza